[CLOSED] Повик за учесници/Thirrje për pjesmarrës[CLOSED]  ”#MOTIV8: Women in code” работилници/punëtori

[CLOSED] Повик за учесници/Thirrje për pjesmarrës[CLOSED] ”#MOTIV8: Women in code” работилници/punëtori

Центар за Интеркултурен Дијалог отвара повик за учесници за серија на работилници на темата: #MOTIV8: Women in Code – (наменета за поддржување и мотивирање на младите девојки да ги изучуваат програмските јазици и да развиваат кариери во IT секторот) Работилнциите ќе...
[CLOSED] CU TENDA: Повик за учесници на обуки/Thirrje  për pjesmarrës në trajnime

[CLOSED] CU TENDA: Повик за учесници на обуки/Thirrje për pjesmarrës në trajnime

Центарот за Интеркултурен Дијалог (ЦИД) со задоволство распишува повик за учесници за циклус обуки на тема „Влашка култура“. Центарот за Интеркултурен Дијалог 2ра година по ред огранизира обука за ученици од основно и средно училиште кои се мотивирани да работат за...
[CLOSED] Call for researcher

[CLOSED] Call for researcher

Center for Intercultural Dialogue (Macedonia), in partnership with Belgrade Open School (Serbia), Youth Association Alfa Albona (Croatia), Institute for Youth Development KULT (Bosnia and Herzegovina), Albanian Center for Population and Development (Albania) and...
[CLOSED] Повик за учесници – 5-тa Школа Против говор на омраза

[CLOSED] Повик за учесници – 5-тa Школа Против говор на омраза

Центарот за Интеркултурен Дијалог (ЦИД) со поддршка од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, со задоволство распишува повик за учесници за 5-та Школа против говор на омраза. Центарот за Интеркултурен Дијалог 5та година по ред огранизира обука за младински работници, студенти,...