Online Living Library “My hate speech story!”

Online Living Library “My hate speech story!”

Датум: 14.12.2020 Време: 19:00 Место: Онлајн (ZOOM платформа)   Главната цел на проектот За жал за време на пандемијата предизвикана од корона вирусот (КОВИД-19) се повеќе среќаваме секаков вид на говор на омраза, а еден од најзастапените е говорот на омраза врз...

OPEN EUROPEAN SOCIETIES

Europe for Citizens Programme – Networks of Towns 602081-CITIZ-1-2018-1-DE-CITIZ-NT Period: August 2018 – July 2020 Partners: Jugend- & Kulturprojekt e.V. – Dresden, Germany – Coordinator Municipality of Dresden – Germany Memorare Pacem e.V – Dresden, Germany...